Joure

Reitse SpanningaReitse Spanninga
Reitse Spanninga geboren op 9 september 1960 in Joure.
Reitse heeft ruime ervaringen op het gebied van kookworkshops. Samen met Weber ontwikkelde hij een zeer succesvolle barbecue buitenkookcursus die ondertussen door vele duizenden mensen zijn gevolgd. Deze cursussen worden gehouden in zijn restaurant ‘t Plein te Joure.

Restaurant 't Plein
Douwe Egbertsplein 1a
8501 AB Joure
T (0513) 41 70 70
F (0513) 41 72 21
plein@euronet.nl
Routebeschrijving

Restaurant 't Plein
Dit gezellige restaurant van Reitse en Tryntsje Spanninga is in 25 jaar uitgegroeid tot de top van de noordelijke gastronomie. Chef-kok Ultsje Dijkstra presteert volgens de vooraanstaande restaurantgidsen al 25 jaar op hoog culinair niveau. Naast het restaurant zijn er nog vele andere activiteiten op te merken bij Restaurant ’t Plein. ‘t Plein werd de bakermat van de Grill Academy van Weber welke is uitgegroeid tot een landelijk succes. Reitse Spanninga, de eerste Grill Master van Weber, verwierf regionale en landelijke bekendheid als TV-kok van Omrop Fryslân en er zijn van zijn hand al vier kookboeken op de markt verschenen. In de herfst van 2011 ligt het vijfde kookboek in de boekhandels en is er weer een nieuwe serie van zijn kookprogramma op de regionale TV-zender.

 
Gastenboek

Klik hier om een bericht achter te laten.

Heeft u een vraag, klik dan hier om het contactformulier in te vullen.

anoniem 20:46 27-06-2016   
Beste Reitse en team, zijn er nog gevorderden cursussen in augustus,september of oktober.

Groet, Ton


Dave Hoogerdijk 00:39 30-04-2016   
Beste Reitse & team,
Wat was het afgelopen zaterdag weer een topdag in Joure. Met 9 volgelingen uit Katwijk aan zee kregen les op hoog niveau van onze WEBER-goeroe Reitse. Een super menu van beenham, tonijn , beer-can-chicken en kalfsentrecout waren de hoofdingredienten voor een topdag . Echter zijn we allemaal gezakt, dus zullen we " helaas " deze cursus opnieuw moeten doen . Nou tot weerziens dan maar en de smakelijke groeten uit katwijk aan zee

Maak een keuze

Alle prijzen zijn inclusief consumptie van wijn, fris, koffie en thee. Consumptie van bier en andere alcoholische dranken kan door de deelnemer zelf afgestemd worden met de locatie. Tijdens de workshop gaat u als cursist om met o.a. vuur en scherpe voorwerpen. Overmatig alcoholgebruik is derhalve niet toegestaan. Indien medewerkers van de Grill Academy locatie van mening zijn dat een cursist hier onverantwoord mee omgaat, dan hebben zij het recht passende maatregelen te nemen, e.e.a. conform artikel 5.3. van de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)